تبلیغات
شرکت تعاونی کشاورزی زنبورداران قائم شهر - تنوع در محصولات، راز ماندگاری زنبورداران است
قائم مقام وزیر جهادکشاورزی در مراسم افتتاحیه اولین فروشگاه برند اکسیر در جمع زنبورداران گفت: نباید تولیدات صنعت بزرگی مانند زنبورداری را تنها منوط به عسل دانست و به همین اکتفا کرد.
علی اکبر مهرفرد افزود: زنبورداران باید نتایج مطالعات و تحقیقاتی را که در دنیا اتفاق می‌آفتد، مطالعه کرده و از آنها در جهت پیشبرد کارها استفاده کنند. زیرا دنیا محصولات متنوعی را از زنبور گرفته و در راستای تجاری‌سازی آنها اقدامات شایسته‌ای را انجام داده است.
مهرفرد با اشاره به اینکه امروزه تولید غذاهای میکس شده در دنیا نهادینه شده است، عنوان کرد: ایجاد تنوع، نه تنها موجب ماندگاری تولیدکنندگان و اشتغال پایدار می‌شود بلکه مصرف‌کنندگان نیز از طرف دیگر منتفع شده و اشتیاق بیشتری برای مصرف پیدا می‌کنند. در مجموع، چنین حرکتی سرانه مصرف را افزایش داده و در نهایت سلامت مردم را تضمین می‌کند.
به گفته قائم مقام وزیر جهادکشاورزی در امور بازرگانی، اگرچه در امر زنبورداری پیشرفت‌های بسیاری صورت گرفته و هم‌اکنون این صنعت به سمت مدرن شدن پیش می‌رود اما هنوز کارهای زیادی باقی مانده که باید انجام شود. یکی از مهم‌ترین این کارها ایجاد زنجیره تولید در صنعت زنبورداری است که اگر این اتفاق بیفتد، محصولات عسلی، از مزرعه تا سفره به صورت یک کل و در کنار هم دیده می‌شود و موانع بسیاری را از سر راه بر خواهد داشت و تولیدکننده پس از آن، اسیر دست دلال و بازار نیست.
این مقام مسوول، ضمن ابراز امیدواری از تشکیل برند اکسیر در صنعت زنبورداری، گفت: نگهداری یک برند، از درست کردن آن آسان‌تر است. بنابراین باید مسوولان اتحادیه دقت داشته باشند که حتی توزیع عسل نامرغوب در این فروشگاه‌ها حتی برای یک روز هم، ذهنیت مشتری را خراب کرده و ممکن است آثار منفی آن تا سال‌ها از بین نرود. بنابراین لازم است که در جهت کنترل کیفیت محصولات، نهایت ریزبینی اعمال شود.
خبرگزاری موج، قائم مقام وزیر جهادکشاورزی در مراسم افتتاحیه اولین فروشگاه برند اکسیر در جمع زنبورداران گفت: نباید تولیدات صنعت بزرگی مانند زنبورداری را تنها منوط به عسل دانست و به همین اکتفا کرد.
علی اکبر مهرفرد افزود: زنبورداران باید نتایج مطالعات و تحقیقاتی را که در دنیا اتفاق می‌آفتد، مطالعه کرده و از آنها در جهت پیشبرد کارها استفاده کنند. زیرا دنیا محصولات متنوعی را از زنبور گرفته و در راستای تجاری‌سازی آنها اقدامات شایسته‌ای را انجام داده است.
مهرفرد با اشاره به اینکه امروزه تولید غذاهای میکس شده در دنیا نهادینه شده است، عنوان کرد: ایجاد تنوع، نه تنها موجب ماندگاری تولیدکنندگان و اشتغال پایدار می‌شود بلکه مصرف‌کنندگان نیز از طرف دیگر منتفع شده و اشتیاق بیشتری برای مصرف پیدا می‌کنند. در مجموع، چنین حرکتی سرانه مصرف را افزایش داده و در نهایت سلامت مردم را تضمین می‌کند.
به گفته قائم مقام وزیر جهادکشاورزی در امور بازرگانی، اگرچه در امر زنبورداری پیشرفت‌های بسیاری صورت گرفته و هم‌اکنون این صنعت به سمت مدرن شدن پیش می‌رود اما هنوز کارهای زیادی باقی مانده که باید انجام شود. یکی از مهم‌ترین این کارها ایجاد زنجیره تولید در صنعت زنبورداری است که اگر این اتفاق بیفتد، محصولات عسلی، از مزرعه تا سفره به صورت یک کل و در کنار هم دیده می‌شود و موانع بسیاری را از سر راه بر خواهد داشت و تولیدکننده پس از آن، اسیر دست دلال و بازار نیست.
این مقام مسوول، ضمن ابراز امیدواری از تشکیل برند اکسیر در صنعت زنبورداری، گفت: نگهداری یک برند، از درست کردن آن آسان‌تر است. بنابراین باید مسوولان اتحادیه دقت داشته باشند که حتی توزیع عسل نامرغوب در این فروشگاه‌ها حتی برای یک روز هم، ذهنیت مشتری را خراب کرده و ممکن است آثار منفی آن تا سال‌ها از بین نرود. بنابراین لازم است که در جهت کنترل کیفیت محصولات، نهایت ریزبینی اعمال شود. - See more at: http://www.mojnews.com/fa/Miscellaneous/ViewContents.aspx?Contract=cms_Contents_I_News&r=1849970#sthash.LlG6l9wD.dpuf
خبرگزاری موج، قائم مقام وزیر جهادکشاورزی در مراسم افتتاحیه اولین فروشگاه برند اکسیر در جمع زنبورداران گفت: نباید تولیدات صنعت بزرگی مانند زنبورداری را تنها منوط به عسل دانست و به همین اکتفا کرد.
علی اکبر مهرفرد افزود: زنبورداران باید نتایج مطالعات و تحقیقاتی را که در دنیا اتفاق می‌آفتد، مطالعه کرده و از آنها در جهت پیشبرد کارها استفاده کنند. زیرا دنیا محصولات متنوعی را از زنبور گرفته و در راستای تجاری‌سازی آنها اقدامات شایسته‌ای را انجام داده است.
مهرفرد با اشاره به اینکه امروزه تولید غذاهای میکس شده در دنیا نهادینه شده است، عنوان کرد: ایجاد تنوع، نه تنها موجب ماندگاری تولیدکنندگان و اشتغال پایدار می‌شود بلکه مصرف‌کنندگان نیز از طرف دیگر منتفع شده و اشتیاق بیشتری برای مصرف پیدا می‌کنند. در مجموع، چنین حرکتی سرانه مصرف را افزایش داده و در نهایت سلامت مردم را تضمین می‌کند.
به گفته قائم مقام وزیر جهادکشاورزی در امور بازرگانی، اگرچه در امر زنبورداری پیشرفت‌های بسیاری صورت گرفته و هم‌اکنون این صنعت به سمت مدرن شدن پیش می‌رود اما هنوز کارهای زیادی باقی مانده که باید انجام شود. یکی از مهم‌ترین این کارها ایجاد زنجیره تولید در صنعت زنبورداری است که اگر این اتفاق بیفتد، محصولات عسلی، از مزرعه تا سفره به صورت یک کل و در کنار هم دیده می‌شود و موانع بسیاری را از سر راه بر خواهد داشت و تولیدکننده پس از آن، اسیر دست دلال و بازار نیست.
این مقام مسوول، ضمن ابراز امیدواری از تشکیل برند اکسیر در صنعت زنبورداری، گفت: نگهداری یک برند، از درست کردن آن آسان‌تر است. بنابراین باید مسوولان اتحادیه دقت داشته باشند که حتی توزیع عسل نامرغوب در این فروشگاه‌ها حتی برای یک روز هم، ذهنیت مشتری را خراب کرده و ممکن است آثار منفی آن تا سال‌ها از بین نرود. بنابراین لازم است که در جهت کنترل کیفیت محصولات، نهایت ریزبینی اعمال شود. - See more at: http://www.mojnews.com/fa/Miscellaneous/ViewContents.aspx?Contract=cms_Contents_I_News&r=1849970#sthash.LlG6l9wD.dpuf


تاریخ : پنجشنبه 7 آبان 1394 | 02:57 ب.ظ | نویسنده : | نظرات